Praktijk voor Kinder- en Lifecoaching

Over mij

Mijn naam is Mariëlle Beaart, geboren in het jaar 1973.  Ik ben woonachtig in Oudheusden met mijn dochter en mijn partner en zijn kinderen. Het leven is fijn momenteel, maar dat was wel eens ooit anders...

Jarenlang was ik verdrietig en gefrustreerd omdat ik niet blij was met mezelf. Meestal gedroeg "ik" me anders dan dat ik me voelde of paste me aan situaties aan.

Ik deed dingen fel en met weinig of zelfs geen empathie naar de ander. Handelde veelal zonder nadenken.  Praatte constant,  zelfs door iedereen heen en had geen geduld, iedereen was irritant traag in mijn beleving, Ik verveelde me snel,  zocht continue uitdagingen en afleiding. Was snel opgebrand of overprikkeld, maar bleef lachen en vooral doorgaan. Hoe meer prikkels, hoe liever het me was...dacht ik toendertijd. Tot de zoveelste burn-out kwam en ik mezelf weer eens bij elkaar moest zien te rapen. Ik was dit patroon meer dan zat en zocht hulp. Uiteindelijk vond ik een luisterend oor en werd na heel veel vormen van therapie ook de diagnose ADHD gesteld.

Mijn leven is daardoor veranderd,  ik ben "veranderd". Ik ben door de begeleiding meer te weten gekomen over mezelf en heb daardoor ook ondersteunende medicatie kunnen krijgen en heb de etherische oliën ontdekt. Ik ben inmiddels van mening dat het niet altijd vervelend is om n labeltje mee te krijgen, maar had het allerliefst gehad dat er naar me geluisterd was toen ik jonger was. Zodat ik eerder mijn kwaliteiten had kunnen omarmen. Daarnaast ontdekte ik ook dat met de ondersteuning van essentiële olie, ik sneller rustig werd en mijn onder- en overprikkeling beter gereguleerd kon worden.

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de kinderopvangbranche, heb ik cursussen en trainingen mogen volgen op het gebied van Kinderpsychologie, positief opvoeden (Triple P) & baby specialist. Daarnaast ben ik sinds 2017 ook erkend gediplomeerd Kindercoach en sinds 2021 Lifecoach*.

Het onderzoeken van mezelf heeft eraan bijgedragen dat ik kan vertrouwen op mijn  inzichten, mijn (mensen)kennis en dat ik mijn kwetsbaarheden juist mag omarmen.  Al deze kennis en kwaliteiten zet ik om in de praktijk. Ik ben dankbaar en blij dat ik er voor anderen mag zijn en dat ik zie hoe Bijzonder we allemaal zijn, Dit alles heb ik nu ondergebracht in Praktijk BijZonder Jezelf.

Ben jij nu degene die toe is aan een luisterend oor?Heb je even wat opvoedondersteuning nodig? Of mag ik je iets meer uitleggen over het toepassen van etherische oliën?

Neem gerust vrijblijvend contact op (voor welke vraag dan ook) en we kijken samen wat jou zo BijZonder maakt, dat je weer vooruit kunt!

Liefs, Mariëlle 🌞

* Niet te verwarren met lifestylecoach die het accent op gezonde leefstijl heeft.